Zaagwerk - Zaagdienst

Zaagwerk - Zaagdienst - Woodtex

Woodtex is gespecialiseerd in het snel en correct zagen van hout en plaatmaterialen. We zagen enkel rechthoeken of vierkanten. Voor meer gespecialiseerd werk kunt u terecht bij  Woodprof

Onze werkwijze: 

  • Kleine opdrachten kunnen onmiddellijk uitgevoerd worden. U kiest de platen uit die u wenst te laten verzagen en gaat ermee naar de zagerij. Graag een lijstje met de lengte en breedte in mm en telkens het aantal stuks (zie ook ons invulformulier voor zaagwerk). Indien u vooraf de prijs wenst te weten, kan u een offerte vragen aan de verkoopsbalie.
  • Grotere opdrachten zijn mogelijk op bestelling. U brengt een lijstje mee zoals ons invulformulier met de maten en aantallen. Aan de verkoopsbalie worden deze in een rekenprogramma ingetikt. Daarin wordt bepaald hoe de platen het meest efficiënt verzaagd worden. We vragen een voorschot en zodra uw bestelling klaar is, wordt u verwittigd!

Zaagdienst Woodtex: hout laten zagen op maat.

Het grote voordeel van onze zaagdienst is de aanwezigheid van twee zaagmachines in onze winkel. Het aangekochte hout kan je onmiddellijk op maat laten zagen.
Indien gewenst kan je advies vragen aan onze medewerkers. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Wij versturen nieuwsbrieven om je op de hoogte te houden omtrent onze nieuwe producten en diensten.

Onze nieuwsbrieflezers worden beloond met unieke acties.

Schrijf je hier in.

Zorgeloze leveringen aan huis

Vanaf heden kunnen wij uw goederen veilig leveren.

Bekijk hier meer.

U kiest en betaalt hier in de winkel en wij brengen het naar uw huis of plaats van bestemming toe.


© 2023 Woodtex - All rights reserved - Development by First Things