woodtex
houtgeeftzuurstof

Contactformulier Ligging Historiek Wie zijn we Bedrijfsfilm Home

Laminaten - kurk - vinyl

Een waar superaanbod van laminaten en kurkvloeren staat u op te wachten bij Woodtex. Niet voor niets is Woodtex reeds jaren een TOPDEALER van Quick-Step laminaatvloeren.


Niet alleen kunnen wij u topcondities garanderen (laagste prijsgarantie in belgië), maar de keuze is eveneens navenant. Méér dan 30 decors te bezichtigen in de toonzaal en direct uit voorraad mee te nemen.
Maar niet enkel Quick-Step maakt deel uit van het brede gamma laminaten. Ook PARKY, MFLOR en DUMAFLOR krijgen zeer ruime aandacht met hun beste decors.

Om het plaatje volledig af te maken kan u in de afdeling 'toebehoren' alle plinten en afwerkingen vinden om uw vloer prachtig af te werken.

Algemene informatie   |  Laminaatvloeren   |  Vinylvloeren   |  Kurkvloeren

De nieuwste ontwikkelingen worden vanzelfsprekend op de voet gevolgd door WOODTEX. Laatste nieuwkomer in de laminaatfamilie zijn de vinylvloeren.

Deze flexibele vloeren zijn uitermate geschikt om aan te wenden in vochtige ruimten of op niet geheel gladde ondergronden. Direct te verlijmen op de vloer (of met kleefstrip) en gemakkelijk en vlug plaatsbaar.

Vraag naar alle info bij de verkoopbalie.

De kurkvloeren hoeven niet veel betoog. Deze vloeren zijn een lust voor het oog en geven los van het warme karakter, ook nog een echt warm gevoel aan uw voeten en in uw energierekening. Deze zeer isolerende vloeren hebben door technologische ontwikkelingen de laatste jaren aan grote populariteit en uitstraling gewonnen.

Bekijk de kurkvloeren in onze stand en overtuig uzelf van de vele mogelijkheden met kurk!